Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Μία ευχάριστη πρόοδος... Ζωζώ Σαπουντζάκη

Αντιθέτως προς τους άλλους τομείς της κοινωνικής μας προοόδου και εξελίξεως οίτινες παραμένουσι εν ναρκώσει κία καταπληκτική και αλμα΄τωδης πρόοδος εσημειώθη εις την πόλιν μας κατά τον τελευταίον καιρόν δια της δημιουργίας πλείστον όσων εξοχικών κέντρων. Ούτω εν ώ πρότινος είχομεν μόνον εξ εξοχικά κέντρα την "Εληά", τον "Παράδεισον", τον "Πράσινον Κήπο", την "Μπαρμπούτα", την "Ελβετία" και το "Πασά Κιόσκι" ήδη επολλαπλασιάσθησαν έφθασαν τα είκοσι περίπου σε πολύ όμορφες και γοητευτικές τοποθεσίες και με ονόματα που δείχνουν όλην την προοδευτικότητα των διευθυντών των εξοχικώναυτών κέντρων που ονομάζονται Βόσπορος, Πεντέλη, Αυγερινός, Ακρόπολις, Ουρανός, Τρία Σκαλοπάτια, Μετέωρα, Πανόραμα, Άλσος, Δύο Πλατάνια κ.ά. Περιττόν δε να σημειωθή πως όλα εργάζονται καλά χάρις εις τους γλεντζέδες νέους μας.

Βεβαίως τα σκήπτρα στην κίνησι αυτή κατέχουν τα δύο καλά μας κέντρα η Εληά και ο Παράδεισος όπου συχνάζει και η εκλεκτοτέρα κοινωνία της πόλεως μας και συναγωνίζονται πιο να μας παρουσιάση τους καλλιτέρους καλλιτέχνες μας και τα αρτιότερα μουσικά συγκροτήματα.
Από της παρελθούσης εβδομάδος η "Εληά" φιλοξενεί την γνωστή καλλιτέχνιδα Μαίρη Μώντ η οποία με τη γλυκιά της φωνή και τα εκλεκτά της σουξέ δικαίως καταχειροκροτείται από τους φανατικούς πελάτας της Εληάς.
Ωσούτως ο Παράδεισος ύστερα από τις δύο εκλεκτές καλλιτέχνιδες που είχε τη Μπρούσκα και Βάσω Χρυσοπούλου, από σήμερον μας παρουσιάζει την εκλεκτή καλλιτέχνιδα την διάσημη Ζωζώ Σαπουντζάκη που επαξίως τιμά το Ελληνικό καλλιτεχνικό όνομα. 

Εφημερίδα Αστής Βερροίας. Ιουνίος 1951

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου